Onbemande trektocht in de stilte van Combe de By

8-daagse trektocht langs onbemande hutten en bivaks

Op de grens van de herfst en de winter lopen we door Combe de By in de Aosta Vallei.  Geografisch bevindt de vallei zich aan de Italiaanse kant van de Mont Blanctunnel, midden tussen de hoogste bergen van Europa, zoals de Mont Blanc, de Cervino of Matterhorn, de Monte Rosa en de Gran Paradiso. Dwars door het dal stroomt de Dora Baltea die wordt gevoed door de enorme gletsjers van de Mont Blanc en de Gran Paradiso.

In deze tijd van het jaar is de onbekende Combe de By een verstillende vallei die je lang bij zal blijven door de diversiteit aan uitzichten. We verblijven in minimalistische Italiaanse hutten en bivaks en komen hooguit steenbokken tegen.

Voor wie

Deze reis is echt iets voor jou als je geniet van lange dagen wandelen in de bergen. Naast de bergwandelpaden voel je je comfortabel in blokkenterrein. Ook ervaar je een minimalistisch verblijf in hutten en bivaks als een ‘plus’ in de beleving van je reis, ‘less is more’. Je vindt  het fijn om een handje te helpen om er met elkaar een geweldige reis van te maken!

Programma

Het dag tot dag programma volgt later, maar onderstaande foto’s geven als een goede indruk van wat je gaat doen. Wil je er alvast meer over weten? Neem dan even contact met ons op via de e-mail of chatbox.