Reisinspiratiedag

Leuk dat je zin hebt in reisinspiratie! De reisinspiratiedag op 1 september 2018 was zonovergoten en erg geslaagd. We kijken inmiddels alweer uit naar de volgende ontmoeting met elkaar. Je bent van harte welkom op onze volgende reisinspiratiedag die we de reisCREATIEdag hebben genoemd.

Reiscreatiedag 17 november

Wij willen heel graag meer over jouw mooiste reis weten!

Samen gaan we op zoek naar de mooiste bestemmingen en belevingen en maken de ‘ideale’ reis waarvan de herinneringen altijd blijven. Geïnspireerd door een innemend verhaal van een bijzondere ‘natuurbelever en expeditieleider’ creëeren wij de volgende ontmoeting in de bergen. Onder het genot van lekkere gerechtjes en met een grote glimlach.

Exclusieve wandeltochten in de bergen | Bergwandelen.com

Wat gaan we doen

Uiteraard gaan we dit vanuit een bijzondere plek in de natuur doen zodat we ook een mooie wandeling kunnen maken. Een plek waaraan een bijzondere geschiedenis verbonden is: de Pyramide van Austerlitz.

We openen de reiscreatiedag om 10 uur in het bezoekerscentrum met ‘Kaffee&Kuchen’. Na een introductie over de Pyramide van Austerlitz gaan we ‘op reis’ aan de hand onze gast en op weg naar de ‘ontdekking van het onverwachte’. We hebben een tekenaar gevraagd mee-te-tekenen met de creatie zodat we aan het einde van de dag onze tocht nog eens terug kunnen zien, een fantastische ervaring! Eigenlijk ben je al op reis vandaag :-).

Meer weten & aanmelden >>