Reiscreatiedag 17 november

Op zaterdag 17 november 2018 was onze eerste reisCREATIEdag. Een nieuw concept in de reiswereld!

Met een mooie opkomst van 20 reislustigen die met ons mee wilden denken zijn we op zoek gegaan naar de mooiste bestemmingen en reisbelevingen. De dag werd afgetrapt met een stuk geschiedenis over de plek waar we zaten. International Mountain Leader John van Giels betrok ons op zijn unieke en persoonlijke manier bij zijn reiservaringen. Vragen werden gesteld, antwoorden gegeven en zo waren we in één uur tijd met onze gedachten al ver weg in het hoge noorden en de Zuid Italiaanse Alpen geweest. Gaaf!

Tijd voor lunch!

Martine, Anja en Eddy hebben lekkere taarten gebakken en er werd goed gesmuld van de oer Hollandse Erwtensoep. We eten onze buikjes rond en staan daarna te popelen om naar buiten te gaan. Het is namelijk een prachtige herfstdag!

Boswandeling

reiscreatiedag bergwandelen allard van lingen We stappen het Bezoekerscentrum van de Pyramide van Austerlitz uit, lopen langs de Pyramide waarvan we nu de geschiedenis weten en genieten van de zon, herfstkleuren en gezelligheid met elkaar. Allard stelt onderweg een aantal vragen waarvoor we stil staan, naar elkaar luisteren en mooie reacties op komen die je zéker terug gaat zien in onze reizen.

Ondertussen tekent Astrid mee, met als resultaat een geweldige visuele notule!

reiscreatiedag bergwandelen allard van lingen

Dank je wel!

We willen iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage en kijken uit naar een volgende keer. Op een andere inspirerende plek. Wat wij misschien wel het mooiste vonden van deze dag, was dat deze dag als een vertrekpunt voelt voor heel veel nieuws!

Tot de volgende keer! Meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg onze Facebook pagina om hiervan op de hoogte te blijven.

 

Print Friendly, PDF & Email