Reiscreatiedag 17 november

Wij willen graag meer over jouw mooiste reis weten!

Samen gaan we op zoek naar de mooiste bestemmingen en belevingen en maken de ‘ideale’ reis waarvan de herinneringen altijd blijven. Geïnspireerd door een innemend verhaal van een bijzondere ‘natuurbelever en expeditieleider’ creëeren wij de volgende ontmoeting in de bergen. Onder het genot van lekkere gerechtjes en met een grote glimlach.

Voor wie

Als je van reizen houdt! Als je actief bent tijdens je reizen en als je met anderen het ‘grote genieten’ wilt delen. Iedereen is welkom. Meld even dat je komt, dan hebben we voldoende eten & drinken klaarstaan.

Wat gaan we doen

Uiteraard gaan we dit vanuit een bijzondere plek in de natuur doen zodat we ook een mooie wandeling kunnen maken. Een plek waaraan een bijzondere geschiedenis verbonden is: de Pyramide van Austerlitz.

We openen de reiscreatiedag om 10 uur in het bezoekerscentrum met ‘Kaffee&Kuchen’. Na een introductie over de Pyramide van Austerlitz gaan we ‘op reis’ aan de hand onze gast en op weg naar de ‘ontdekking van het onverwachte’. We hebben een tekenaar gevraagd mee-te-tekenen met de creatie zodat we aan het einde van de dag onze tocht nog eens terug kunnen zien, een fantastische ervaring! Eigenlijk ben je al op reis vandaag :-).

Datum en tijd

Zaterdag 17 november van 10.00 tot 16.00 uur.

Locatie

Bezoekerscentrum van de Pyramide van Austerlitz
Zeisterweg 98
3931 MG Woudenberg

Ik kom ook!

binntal alpen traverse bergwandelen | Bergwandelen.com
wildkampeer-trektocht-bergwandelen.com-35

Bergwandelen.com

Bergwandelen.com

Exclusieve wandeltochten in de bergen | Bergwandelen.com