Afstudeerder Menno | Breda University of Applied Sciences

26 maart 2021 Uit Door Jantien

Menno den BergerHoi! Mijn naam is Menno den Berger, 23 jaar en woonachtig in het mooie Breda. Ik heb een echte passie voor reizen. Nieuwe landen bezoeken is iets wat ik echt onwijs leuk vind om te doen, je leert nieuwe culturen kennen en daarvan de normen en waarden. De afgelopen jaren heb ik meerdere mooie reizen en hikes mogen maken. Zo ben ik naar China, Amerika en naar Nieuw-Zeeland geweest.

Mijn onderzoeksdoelstelling

Ik wil graag inzicht krijgen in het creëren van een ideale online marketing strategie voor Bergwandelen.com, om meer naamsbekendheid, klantenbinding en engagement te creëren. In samenwerking met Jantiene en Allard hoop ik het best mogelijke resultaat uit ons project te behalen!

Menno den Berger