Verzekerd op stap

Als je deelneemt aan een reis van Bergwandelen.com raden wij je aan een goede reisverzekering af te sluiten die risico- & wintersporten dekt. De Nederlandse Klim- en Bergsportvereniging heeft een passende reisverzekering en bovendien ondersteun je via jou lidmaatschap het onderhoud van een aantal berghutten en paden in de Alpen waar we regelmatig gebruik van maken.

Weet je niet helemaal zeker of deze verzekering iets voor jou is? Neem dan even contact op, dan helpen wij je graag verder.


NKBV Banners 05 A Affiliates - Google Display 300x250 Sneeuwschoenwandel V2-02

Laatste kwartaalactie NKBV

In het laatste kwartaal van het jaar heeft de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging een mooie actie voor zowel nieuwe als bestaande leden. Zo word je lid voor maar €5 en krijg je een warme Rab muts t.w.v. €20 cadeau. Ben je lid? Dan sluit je heel voordelig de NKBV-reisverzekering af en/of koop je de klimjaarkaart met 50% korting.

Word lid voor €5

Word nu lid voor maar €5 (normaal € 52,50) en ontvang een Rab muts cadeau!

De Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging is er om jou alles te laten halen uit je favoriete klim- en bergsportactiviteiten. Als lid maak je gebruik van een aantal unieke voordelen zoals toegang tot uitgebreide informatie, bergsportreizen programma, korting in berghutten, korting bij bever en nog veel meer.

Meer informatie over het lidmaatschap >>

Reisverzekering voor €15

Bestaande en nieuwe leden kunnen de NKBV-reisverzekering heel voordelig afsluiten. Met deze unieke reisverzekering ben je top verzekerd met een extra dekking voor al je (winter)bergsporten, buiten de gebaande paden of geprepareerde pistes. Je sluit de reisverzekering af voor €15.

Meer informatie over de reisverzekering >>


Actievoorwaarden

  • Je krijgt de Rab muts wanneer je je aanmeldt voor een nieuw lidmaatschap
  • De actie geldt ook voor gezinsleden
  • De actieprijs voor het lidmaatschap is geldig voor alle lidtypen
  • Je kan alleen gebruik maken van deze actie onder de voorwaarde dat je ook in het kalenderjaar 2020 lid blijft
  • De actieprijs voor de reisverzekering is geldig voor leeftijden vanaf 5 jaar
  • De actie is geldig van 1 okt t/m 31 dec 2019 en zolang de voorraad strekt