Reizen

Kijk jij uit naar een reis in de lente, zomer, herfst of winter? Reis je graag met een kleine groep van 6 tot maximaal 12 personen met een betrokken en International Mountain Leader met oog en persoonlijke aandacht voor jou als reiziger? Laat je inspireren door onze reizen!
Heb je een vraag? Stel deze gerust, we helpen je graag.
Of vul onze Reiswijzer in en ontvang jouw persoonlijke reisadvies.

VOORJAAR

Kijk jij uit naar een wandelbeleving in de ontluikende lente? Je wandelt onder leiding van onze International Mountain Leader door kleurrijke bloemenvelden, soms over de laatste sneeuwresten en leert de bergen in een bijzondere tijd van het jaar kennen. Alles is nog fris groen en het is rustig. De lente is een perfecte periode om weer helemaal opgeladen thuis te komen.

Lentereizen Bergwandelen.comAlle voorjaarsreizen ➤

ZOMER

Kijk jij uit naar een heerlijke wandelvakantie in de zomer? Wij kiezen de mooiste plekken die je vanuit één plek, via een hutten trektocht of kamperend optimaal kunt beleven. Zowel voor de actieve bergliefhebber als voor de (ver)gevorderde bergwandelaar, hebben we passende reizen. Of je nu een week op pad wilt in Europa of een langere ‘verre’ reis wilt maken!

Zomerreizen Bergwandelen.comAlle zomerreizen ➤

NAJAAR

Kijk jij uit naar prachtige wandelingen door indrukwekkende najaarskleuren in de bergen? Vanuit verschillende hoogtes en locaties zie je een grandioos kleurenpalet waarin je je als mens klein en nietig, maar vooral dankbaar zal voelen dat je er doorheen loopt.

Herfstreizen Bergwandelen.comAlle najaarsreizen ➤

WINTER

Wil jij het winterseizoen in de bergen ontdekken op sneeuwschoenen? Met onze International Mountain Leader kom je op plekken waar je van droomt. Een eindeloos witte bergwereld waar je stil van wordt en vrijwel niemand tegenkomt tijdens het sneeuwschoenwandelen.

Winterreizen Bergwandelen.comAlle winterreizen ➤

Heb je een vraag? Stel deze gerust, we helpen je graag.
Of vul onze Reiswijzer in en ontvang jouw persoonlijke reisadvies.