Partners

Bergwandelen.com werkt met de beste materialen om de bergen in te trekken en we zijn trots op onze samenwerking met:

 

Rab Clothing | Bergwandelen.com Rab® is gespecialiseerd in het maken van robuuste, hoogwaardige bergkleding en -uitrusting. Kleding waar je van op aan kunt!
Julbo Eyewear | Bergwandelen.com Julbo is de expert in bescherming voor jouw ogen en vooral gericht op omgevingen met een hoog risico en voor de veeleisende sporters en avonturiers..
ABS Rugzakken | Bergwandelen.com Een ABS-Airbag rugzak kan je tijdens een lawine aan de oppervlakte houden, of op zijn minst de diepte waarin je terecht komt verminderen en daarmee de overlevingskansen vergroten. Een volgende stap in ‘veilig door de bergen’.
gregory backpacks bergwandelen Wij zijn klein, hebben een sterke focus en grote liefde voor avonturen buiten. Dankzij jouw loyaliteit kunnen wij sinds het begin van ons bedrijf 40 jaar geleden, steeds betere rugzakken maken om jou te helpen mooie reizen te maken. Wij zijn een trotse ‘community’ met jou als middelpunt van onze focus.
msr partner bergwandelen Perfect ontwerp van ongeremde dromers: het uitgangspunt bij ons is dat een betere, veilige en betrouwbare uitrusting sleutel is naar de ont-dekking van nog mooiere avonturen.
Globetrotter Buitensport Voeding | Bergwandelen.com Gedroogd voedsel: losse ingrediënten in kleinverpakking, of samengesteld tot complete gerechten, die aan alle kwaliteitseisen voldoen die een buitenmens kan stellen: lekker, licht, voedzaam, gezond en betaalbaar!