Partners

Bergwandelen.com werkt met de beste materialen om de bergen in te trekken en we zijn trots op onze samenwerking met:

 

Rab Clothing | Bergwandelen.com Bekend van de allerbeste donsproducten is Rab® vooruitstrevend in de kwaliteit, toepassing en duurzame productie van bergkleding en -uitrusting. Rab® staat altijd voor je klaar.
Julbo Eyewear | Bergwandelen.com Julbo is de expert in bescherming voor jouw ogen en vooral gericht op omgevingen met een hoog risico, en voor de veeleisende sporters en avonturiers..
ABS Rugzakken | Bergwandelen.com Een ABS-Airbag rugzak is de volgende stap in ‘veilig door de bergen’. Tijdens onze sneeuwwandeltochten zit het gebruik van een ABS-Airbag bij de reisprijs inbegrepen. Wij kiezen voor het beste pakket aan voorzorgsmaatregelen. ABS is onze partner in deze keuze.
gregory backpacks bergwandelen Gregory is een kleine en loyale rugzakfabrikant die de aller- aller beste rugzakken maken. Sinds 40 jaar innoveren zij elke keer weer de bestaande rugzak naar een nog betere variant. Daardoor zijn wij, de buitenliefhebbers, nog steeds deel van de ‘community’ van Gregory en dragen met trots en gemak onze spullen in de rugzak op weg naar de ‘Ontdekking van het onverwachte’.
msr partner bergwandelen Perfect ontwerp van ongeremde dromers: het uitgangspunt bij ons is dat een betere, veilige en betrouwbare uitrusting sleutel is naar de ont-dekking van nog mooiere avonturen.
Globetrotter Buitensport Voeding | Bergwandelen.com Gedroogd voedsel: losse ingrediënten in kleinverpakking, of samengesteld tot complete gerechten, die aan alle kwaliteitseisen voldoen die een buitenmens kan stellen: lekker, licht, voedzaam, gezond en betaalbaar!
Print Friendly, PDF & Email