Profielomschrijvingen

Welke reis past het beste bij jou?

Om een goed beeld te krijgen van het niveau van onze reizen hebben we per reis een schaling toegepast op de onderwerpen: wandelniveau (fysiek), comfort (verblijf), ervaring (met het wandelen in de bergen) en rugzak (gewicht). We raden je aan om deze pagina’s met aandacht door te nemen voordat je een reis bij ons boekt.


OOK GOED OM TE WETEN


Het is vanzelfsprekend dat de aard van onze reizen een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid vereist. We zullen je daar kort voor de reis vertrekt ook een aantal vragen over stellen. Je bent niet verplicht deze te beantwoorden, maar we willen je wel vragen om je verantwoordelijkheid hierin te nemen.

Een mooie reis voor iedereen

Heb jij een mentale, psychische, lichamelijke of  zintuiglijke beperking? En zou deze het verloop van de reis voor jou, je mede reizigers of de gids zou kunnen beïnvloeden? Neem dan even contact met ons op. Uiteraard wordt alle informatie die je met ons deelt in vertrouwen behandeld.

Winterreizen

Ervaring met wandelen op sneeuwschoenen is niet vereist. Wél moet je in staat zijn een hele dag actief bezig te zijn in de koude buitenlucht.

Zomerse dagtochten vanuit Berglodge Ascharina - 1 di 1 (1)