Ben jij op zoek naar een reis?

Wat leuk dat je op onze website kijkt voor een mooie reis!

Helaas bieden we de reis die je zoekt niet meer aan, maar er zijn genoeg andere reizen. Je kunt hieronder kijken naar onze lente-, zomer-, herfst– en winterreizen. Vul onze Reiswijzer in voor een persoonlijk reisadvies!


 

LENTE

Kijk jij uit naar een wandelbeleving in de ontluikende lente? Je wandelt door kleurrijke bloemenvelden, de laatste sneeuwresten van de winter en leert de bergen in een bijzondere tijd van het jaar kennen.  Je bent als eerste van het seizoen te gast in de hutten waar we verblijven. De start van het nieuwe en nog rustige seizoen zorgt voor nét dat extra praatje met de energieke huttenwaard dat je je altijd zal herinneren.

lentereizen-bergwandelen-com

ZOMER

Kijk jij uit naar een heerlijke wandelvakantie in de zomer? Samen met onze professionele gidsen kom je op unieke plekken in de Alpen. Ook in het hoogseizoen weten wij de rustige plekken in de natuur te vinden met in de hutten de gezelligheid van het ‘samen delen van het grote genieten’ van allerlei nationaliteiten. Door de jaren heen hebben we bijzondere lokale contacten opgebouwd. Dit geeft jou snel een ‘thuisgevoel’ op een plek waar je nooit eerder bent geweest!

zomerreizen-bergwandelen.com

Alle lentereizen>> Alle zomerreizen >>

HERFST

Kijk jij uit naar een heerlijke week wandelen door indrukwekkende herfstkleuren in de Alpen? De verscheidenheid van natuur op de verschillende hoogtes zorgen voor een grandioos kleurenpalet. Onze professionele gidsen brengen je naar unieke plekken waar je de verstilling van de natuur in dit jaargetijde in de Alpen volop zal ervaren. Je ziet dat de natuur zich opmaakt voor de winter, terwijl je overdag veelal nog volop kunt genieten van de warmte van de zon.

WINTER

Wil jij het winterseizoen in de Alpen ontdekken op sneeuwschoenen? Met onze professionele gidsen kom je op plekken waar je van droomt. Een eindeloos witte bergwereld waar je stil van wordt en niemand tegenkomt. Er zijn momenten van vrijheid om ‘alleen te lopen’ terwijl je je altijd veilig en ‘gezien’ voelt door onze gids. Door de jaren heen hebben we bijzondere lokale contacten opgebouwd. Dit geeft jou snel een ‘thuisgevoel’.

winterreizen-bergwandelen.com

Alle herfstreizen >> Alle winterreizen >>