Verslag | reisCREATIEdag

20 november 2018 0 Door Jantien

Op zaterdag 17 november 2018 was onze eerste reisCREATIEdag. Een nieuw concept in de reiswereld!

Met een mooie opkomst van 20 reislustigen die met ons mee wilden denken, zijn we op zoek gegaan naar de mooiste bestemmingen en reisbelevingen. De dag werd geopend met een geschiedenislesje over de plek waar we zaten. International Mountain Leader John van Giels betrok ons op zijn unieke en persoonlijke manier bij zijn reiservaringen. Vragen werden gesteld, antwoorden gegeven en zo waren we in één uur tijd met onze gedachten al ver weg in het hoge noorden en de Zuid Italiaanse Alpen geweest. Gaaf!

reiscreatiedag bergwandelen allard van lingen

Tijd voor lunch!

Martine, Anja en Eddy hebben lekkere taarten gebakken en er werd gesmuld van de oer-Hollandse Erwtensoep. We genieten van het eten en staan daarna te popelen om naar buiten te gaan. Het is namelijk een prachtige herfstdag!

Boswandeling

reiscreatiedag bergwandelen allard van lingen We stappen het Bezoekerscentrum van de Pyramide van Austerlitz uit, lopen langs de Pyramide waarvan we nu de ontstaansgeschiedenis kennen en genieten van de zon, herfstkleuren en gezelligheid met elkaar.

Allard stelt onderweg een aantal vragen waarvoor we stil staan, naar elkaar luisteren en mooie reacties op komen die je zéker terug gaat zien in onze reizen.

Visuele notule

Ondertussen heeft Astrid mee-getekend met als resultaat unieke visuele notulen van deze eerste reisCREATIEdag van Bergwandelen.com!

reiscreatiedag bergwandelen allard van lingen

Dank je wel!

We willen iedereen bedanken en kijken uit naar een volgende keer op een andere inspirerende plek (wij weten al waar een nieuwe ‘boom gaan opzetten’ :). Wat we misschien wel het mooiste vinden van deze dag, is dat wij een nieuw vertrekpunt ontdekt hebben voor heel veel nieuwe reisbelevingen!

Tot de volgende keer!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg onze Facebook pagina om hiervan op de hoogte te blijven.