Reizigers vertellen …

‘Wij genieten nog steeds na. En ik wil nog iedere dag zelf de foto’s zien en aan iedereen laten zien. Wat hebben wij geluk gehad met het weer zeg!’


‘We hebben enorm genoten. Heerlijk om nergens aan te hoeven denken, volledig ontzorgd te kunnen genieten van natuur en fysieke inspanning. Eten was prima qua hoeveelheid. Echt genoeg. Voelde goed. Qua warme maaltijd vonden wij de stampot en de chili het lekkerst. Het materiaal werkte eenvoudig en je zorg voor thee en koffie is ook erg gewaardeerd.

De inschatting van zwaarte en wat we aankunnen en qua tijd was goed. Fijn bijvoorbeeld dat de 1e dag omhoog lopen meeviel. Dat is beter dan wanneer je er een uur langer over doet dan verwacht.

We zijn erg blij dat we dit hebben kunnen doen en hebben erg genoten. Dat ik last kreeg van mijn knieën bij het afdalen was voor mij wat minder, maar gelukkig kon ik het volhouden. Je zorg voor de route, ieders eigen tempo en iedere keer rust en eten en drinken waren fantastisch. Dat voelde veilig. Ook prettig om vooraf in een hotel in de buurt te zijn. Is beter voor de energie.

Ik vond het heel fijn dat we materiaal konden huren.’


‘Het was een bijzondere ervaring om zo ondergedompeld te zijn in de natuur en zo ver weg van de bewoonde wereld, en nauwelijks mensen tegen te komen. Dat is echt anders dan een dag wandelen ergens.’

Wildkampeer Trektocht Bivio Bergwandelen.com Allard van Lingen