Samenwerking met Breda University of Applied Sciences

15 oktober 2020 Uit Door Jantien

Met dank aan de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VVKR) zijn wij in contact gekomen met de Breda University of Applied Sciences. We hebben onze vraag voor Bergwandelen.com en BergTrails.com voorgelegd in een filmpje en daarop kregen wij al snel een positief antwoord van de school. Wauw!

Vier 4e jaars studenten gaan 18 weken fulltime voor ons aan de slag. We zijn ontzettend blij met alle inzet, nieuwe inzichten en bovenal het enthousiasme van Cas, Maarten, Lana en Lotte!  Op deze pagina stellen ze zich voor. Wil je ze ontmoeten of met ze in gesprek over Bergwandelen.com? Dat kan! Ze proberen 15 november op onze Reisinspiratiedag in Groesbeek aanwezig te zijn.

Voorstellen

Wij zijn vier studenten van Breda University of Applied Sciences. We zitten allemaal in ons laatste jaar en we zijn in september begonnen aan onze minor. Tijdens deze minor mogen wij aan de slag met een superleuke opdracht voor Bergwandelen.com. Het doel van de opdracht is om de doelgroep van Bergwandelen.com uit te bereiden en te onderzoeken hoe we ze kunnen bereiken. Wij zijn heel enthousiast en gaan samen met Allard en Jantiene ervoor zorgen dat hier een heel mooi einddoel uitkomt!

Cas

Hoi! Mijn naam is Cas Herrebout, ik ben 21 jaar en woon in Breda. Ik hou van reizen en zeker ook van bergwandelen. Van jongs af aan ging ik al met mijn ouders op vakantie in de Alpen. Hier gingen wij dan ook regelmatig bergwandelen (wel een stukje minder heftige tochten). Ik vind het geweldig om met zo’n sociaal en professioneel bedrijf als bergwandelen.com te mogen samenwerken!

Lotte

Hoi allemaal! Ik ben Lotte Vogels, 24 jaar en ik woon in Valkenswaard. In de winter ben ik regelmatig te vinden op de skies in de Alpen, soms aan het werk als skilerares en soms lekker op vakantie! Hierdoor is mijn liefde voor de bergen enorm gegroeid en ben ik super enthousiast om de komende maanden voor Bergwandelen.com aan de slag te gaan. Met deze opdracht wil ik er graag achterkomen hoe we het beste achter de behoeftes van de doelgroep kunnen komen zodat we op een juiste manier hierop kunnen inspelen en tot een mooi hoogtepunt kunnen komen!  

Maarten

Dag medebergwandelaars! Mijn naam is Maarten, 26 jaar oud en ik woon samen met mijn vriendin in een mooi appartement in Breda. Reizen en sporten zijn mijn passies en waar kan dit nou beter dan in de Bergen?  Samen met mijn familie ben ik meerdere keren in de Alpen en andere gebergte geweest. Het hoogtepunt voor mij waren de Andes bergen in Peru, waar ik zelf ook bergwandelreizen mocht organiseren voor een reisorganisatie. Ik ben daarom extra blij dat ik samen met mijn groepje een samenwerking mag aangaan met Bergwandelen.com. Samen met Jantiene en Allard hoop ik samen de top van ons project te bereiken!  

Lana

Hoi! Ik ben Lana, 22 jaar en woon vlak bij Breda. Ik heb een grote passie voor reizen en heb dan ook al veel mooie landen mogen bezoeken. Tijdens deze reizen en in het dagelijks leven ben dan ook het liefste in de natuur te vinden. Vroeger heb ik met mijn ouders al veel bergwandelingen gemaakt. Tijdens mijn stage in Ecuador heb ik ook meerdere keren vulkanen en bergen beklommen en toen is de liefde voor de bergen alleen maar groter geworden. Ik heb erg veel zin om de komende maanden samen te werken met Bergwandelen.com om tot een mooi resultaat te komen.