Winter Wandel Weekend

Dagtochten op de grens van Gelderland, Limburg & Duitsland

Onder begeleiding van onze gidsen blijven we dit weekend zoveel mogelijk binnen de landsgrenzen. We kennen de omgeving op ons duimpje en willen de grote variatie in flora en fauna van dit prachtige stukje Nederland graag wandelend met je delen.

Dit weekend is echt iets voor jou als je om op een laagdrempelige manier kennis wilt maken met ons.

Programma

1 | Vrijdag

Aankomst in het Vakantiehuis Cantecleer gelegen in de bosrijke omgeving van Groesbeek, tussen Nijmegen en Duitsland. Om 17.00 uur kun je aansluiten voor een korte en lichte wandeling naar het zweefvliegveld op Maldens Vlak.

Om 19.30 uur dineren we met z’n allen in ons vakantiehuis.

2 | Zaterdag

Na een stille nacht in het bos word je langzaam wakker door de geur van koffie en vanaf 8.00 uur kun je genieten van een ontbijt buffet. Vanmorgen lopen we een wandeling door het omringende fascinerende heuvellandschap. Als we terugkomen genieten van een lunch. Een helpende hand hierbij wordt gewaardeerd.

‘s Middags kun je mee voor een wandeling op de Mookerheide of je verkiest een boek bij de brandende openhaard.

Ben jij benieuwd naar Outdoor Cooking? Het diner van vanavond bereiden we met elkaar en ondertussen geven we je onze tips & trics om dit thuis ook te kunnen.

Tijdens het diner vertellen we je over ons Winterprogramma en kun je al je vragen stellen.

3 | Zondag

We ontbijten weer om 8.00 uur en laten daarna het wintermateriaal zien zoals de sneeuwschoenen, Lawine 3-Eenheid en ABS Rugzak. We leggen we uit hoe het werkt en je kunt je vragen stellen.

Daarna maken we ons klaar voor de laatste wandeling van dit weekend. We rijden een klein stukje naar een rivierenlandschap voor een wandeling tussen Maas en Waal, in de natuurgebieden van de Ooijpolder en de Duffelt.

We komen terug voor een lunch en sluiten rond 16.00 uur het Winter Wandelweekend in Groesbeek af.