Afstudeerder Cas | Breda University of Applied Sciences

26 maart 2021 Uit Door Jantien

Cas HerreboutHoi! Mijn naam is Cas Herrebout, ik ben 21 jaar en woon in Breda.

Ik hou van reizen en zeker ook van bergwandelen. Van jongs af aan ging ik al met mijn ouders op vakantie in de Alpen. Hier gingen wij dan ook regelmatig bergwandelen (wel een stukje minder heftige tochten).

Mijn onderzoeksdoelstelling

Mijn onderzoek zal zich richten op de casus rondom het omzetten van een bedrijfscultuur waarin beslissingen genomen op basis van gevoel, naar een cultuur waar beslissingen gemaakt kunnen worden op basis van data. Er zijn veel bedrijven die graag “iets” willen doen met data. Echter is het vaak niet duidelijk wat dat “iets” dan precies is. Dat is één van de redenen waarom 72% van de ondernemingen er nog niet in is geslaagd om een data gedreven cultuur te creëren. Toch is het toepassen van data van groot belang bij bedrijven. Bergwandelen.com lijkt in een soortgelijke situatie te zitten. Dit wil ik onderzoeken en verbeteren.

Ik vind het geweldig om met zo’n sociaal en professioneel bedrijf als bergwandelen.com te mogen samenwerken!

Cas Herrebout