Martine Bakker | International Mountain Leader

Martine is hartstochtelijk buitensporter, die wandelend, rennend of op de MTB te vinden is in Nederland, de bergen en bijzondere locaties wereldwijd. Ze begeleidt al sinds 2007 in de zomer en winter actieve outdoor reizen en voelt zich bevoorrecht om met een groep steeds weer een unieke reiservaring te delen.
Genietend van het wandelen omdat dit altijd de mogelijkheid biedt voor een goed gesprek, een kijkje in het dagelijks leven van de locals en een uniek fotomoment. Ze heeft graag aandacht voor jou, de hele groep en de omgeving waarin we te gast zijn en kan zich elke dag weer verwonderen over de kleine en grote dingen in de natuur.
Martine krijgt energie van het begeleiden van deelnemers tijdens een uitdaging op hun niveau. Zo stond zij inmiddels op (niet-technische) hoge toppen op diverse continenten. Voor een wildkampeer trektocht in het Arctisch gebied mag je haar ook altijd bellen. Inmiddels vindt ze ook uitdaging in het begeleiden van trailrun reizen via Bergtrails.
Momenteel verdeelt ze haar tijd tussen het reizen en een baan als procesdeskundige en verandermanager. In winter 2021/2022 staat haar laatste (door Corona uitgestelde) examen gepland van de opleiding tot International Mountain Leader.
martine bakker